[新片] Fassinating 2009-11-07 Angel Pink & Donna Bell

Fassinating 2009-11-07 Angel Pink & Donna Bell

版主留言
透平油(2009-11-15 23:13): 下次发帖可直接到原创区发帖~不必去转帖区发帖了~感谢您对欧美无码原创区的理解和支持~!
描述:
Donna Bell and Angel Pink were getting prepared for a sexy photoshoot. They were doing pretty well, but Zenza Raggi was never quite content and always had some extra demands from the girls. Finally he got so involved in showing Donna and Angel what to do that he found himself fucking the two hot babes and cumming on their beautiful bodies. Have a look at it yourself!

格式:
1080p
WMV
Windows Media Video 9 1920x1080 29.97fps 8000Kbps
Windows Media Audio 44100Hz stereo 96Kbps  

附件

Fassinating Angel Pink & Donna Bell.torrent (110.54 KB)BT资源

2009-11-11 21:06, 下载次数: 5962

本帖最近评分记录
  • 透平油 金币 +272 感谢原创分享把快乐带给大家! 2009-11-15 23:10
  • 透平油 原创 +1 感谢原创分享把快乐带给大家! 2009-11-15 23:10
  • 透平油 威望 +2 感谢原创分享把快乐带给大家! 2009-11-15 23:10

正宗的高清片1080P太少了,想不到今天楼主发这么好的片,太感谢了!

这位小哥有福了,有两位这么性感的妹妹服侍他真的爽呆了。

男的真的有福了,把女的的屁股还舔舔舒服呀。

男的东西真实大啊,真受不了,不知道那些洋妞怎么办!

幸福的摄影师啊。拍着拍着有感觉了就可以干了
2个洋妞也很不错

高清晰的东西不好找啊,感谢楼主,这个是不是那个什么ddf production啊

高清晰的东西不好找啊,感谢楼主,这个是不是那个什么ddf production啊
本帖最近评分记录
  • 孤独三国 金币 -4 直接复制其他会员回复 2009-11-12 17:34

这部片子太值了,看场景好像是拍摄花絮,终于可以了解a片是这样拍的了。

这俩妞身材简直就是完美了 可惜片子好像有点短 感觉不够过瘾 哈哈